Les nostres propostes en aquest camp abasten tant el disseny de tot tipus de publicacions i revistes corporatives, com col·leccions de llibres, catàlegs editorials i portades.

Tenim molta cura en serveis tant delicats com la maquetació i la diagramació, on aportem tota l’experiència acumulada en el sector editorial. Conscients, com som, de que maquetar correctament és més que conèixer els darrers programes de composició i posar especial atenció a la correcta disposició del text, sino que també s’han de conèixer i saber utilitzar a la perfecció les tipografies.

Tots els nostres coneixements en aquest camp, els apliquem a llibres i revistes de tot tipus, fins i tot a manuals tècnics i de caire jurídic.

Ens ajudem dels programes més avançats en l’àmbit de la composició de text, per poder oferir la màxima productivitat, alhora necessària, per acomplir els terminis marcats.

 

Pantone Colors

Desenvolupem projectes

Amb el desenvolupament rigorós i l’exhaustiu seguiment dels projectes editorials, aconseguim una excelent puntualitat alhora de lliurar-los en els terminis establerts, pilar de la nostra filosofia d’empresa.

disseny editorial + diagramació i maquetació + creació, redacció, edició i traducció de textos + il·lustració + cartografia

Servei integral

Oferim un servei integral que fa possible desenvolupar de principi a fi un projecte editorial d’institucions, empreses, associacions i organitzacions. Sempre amb el compromís de qualitat que ens caracteritza.

Concepció, disseny i desenvolupament de projectes editorials (disseny, diagramació, maquetació, etc.). + Disseny de cobertes, creació i desenvolupament de continguts. + Seguiment de la creació de continguts per part dels autors.

Revisió d’estil i ortogràfica dels textos. + Traducció de textos. + Il·lustració, infografies, animacions CGI…  + Coordinació de la preimpressió i impressió. + Direcció i coordinació de la publicació i distribució del material de la campanya.