Afortunadament, a Planning Press sóm conscients que la presència en línia i a les xarxes socials de la seva empresa comença i acaba en el seu lloc web i que contractar un dissenyador per fer la pàgina pot ser molt costós (normalment ni tan sols s’inclou el cost d’un nom de domini personalitzat, ni de l’allotjament del lloc web). Però per sobre de tot, creiem que el seu espai a Internet ha de ser l’addient per a les seves necessitats i ha de representar, amb la màxima fidelitat, la imatge de la seva empresa.

La nostra experiència acomulada en aquest camp ens dona la capacitat per proporcionar-li una presència a Internet que alhora que assequible, estigui a l’alçada de les seves creixents necessitats de comuncicació.

Tota comunicació ha de ser atractiva, clara, senzilla i ha de transmetre els valors de la seva empresa.

Segons les seves necessitats es triarà el sistema de CMS (gestió de continguts) amb el llenguatge que millor s’avingui a cobrir les necessitats de comunicació de la seva empresa.

El nostre és un servei integral de qualitat, que li possibilita, un cop feta la instal·lació del sistema escollit, continuar creant, dissenyant i modificant la seva pàgina web de forma àgil i eficaç. Tots aquests serveis disposen d’un sistema d’edició web WYSIWYG (“El que veus és el que obtens“) o en altres paraules, que sense tenir coneixements tècnics, podrà anar construint el seu propi lloc web on la imatge i el sentir de la seva marca coincideixin amb la resta de materials offline (targetes de visita, fulletons…).